Özsüt isim hakkı ne kadar?
Min:1.000.000 - Max:1.250.000 ₺
Özsüt helal mi?
Özsüt olarak üretilen her bir ürün için ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ile kalite standartlarını belirleyerek, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi'ni uygulayarak ve Helal Belgesi standartlarına göre hareket ediyoruz.
Türkiye'de kaç tane Özsüt var?
Özsüt, Ekim 2018 itibarıyla Türkiye'de kırk altı ilde yüz seksenden fazla ve Azerbaycan'da dört şubeyle hizmet vermektedir.
Özsüt bayilik veriyor mu?
Yatırım Bütçesi: Min:1.000.000 - Max:1.250.000 tl
Kazançlı Bir Yatırımla Özsüt Bayisi Olmanın Ayrıcalıklarını Yaşayın... 1996 yılından itibaren franchising ile istikrarlı bir şekilde büyüyen Özsüt, ülkemizde bu sistemi en iyi uygulayan markaların başında gelmektedir.
Sinangil un Helal mi?
Kalite Belgeleri. Sinangil'in modern tesisleri; ISO 9001, ISO 22000 kalite yönetim belgeleri ve Helal sertifikasına sahiptir.
Uno Helal mı?
Tüm UNO ürünleri, BRC ve Helal Gıda Kalite Standartlarına uygun olarak üretilmektedir.
Özsüt kime satıldı?
1997'de Özsüt bünyesinde pasta üretimine de başlandı. 2000 itibarıyla on altı şubeye ulaşıldı. 2014'te Özsüt'ün sahibi STP Gıda'nın %70 hissesi, Infinity Invest Holding'e satıldı.
Özsüt kurucusu kimdir?
İbrahim Urlulu yönetiminde dev bir üretim ağı ve mağazalar zinciri kuran Özsüt, 1991 yılında ilk şubesini Alsancak'ta açıyor ve 2002 yılına gelindiğinde şube sayısı 20'ye yükseliyor. Azerbaycan'da da 3 mağaza açarak ve bugün 5 mağazaya ulaşarak hizmet vermeye devam ediyor.
Bolulu Hasan Usta isim hakkı ne kadar?
Yatırım Bütçesi: Min:150.000 - Max:200.000 ₺
Bolulu Hasan Usta doğal sütten yaptığı o meşhur süt tatlılarını satarak başladı yolculuğuna. Bize bir anda çocukluğumuzu hatırlatan doğal sütün en tazesini yemyeşil kırlarda, çiftliklerde buldu. Tatlılara günlerini, yıllarını verdi, ustalığını kattı.
Bolulu Hasan Usta helal mi?
Tüm ürünlerimize ait gıda üretim, TS EN ISO 9001, 22000 kalite belgeleri ve HELAL gıda sertifikasına sahip olan ürünlerimizi yenilenen mağazalarımızda misafirlerimize en güzel ve en sıcak şekilde sunuyoruz.
Tatlıcı Tombak sahibi kim?
Avukat Rıfat Saban ve oğlu Nedim Saban'ın sahibi oldukları Tatlıcı Tombak (Tombak Gıda Pazarlama San.
Bolulu Hasan Usta Neyi MeÅŸhur?
1982 yılında İzmir Kemeraltı'ndaki 18 metrekarelik küçük bir dükkanda keşkül, fırın sütlaç, karadut şerbeti ve karadut dondurması ile üretime başlayan Bolulu Hasan Usta, 1997 yılında İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde Türkiye'nin ilk tatlı fabrikasını kurdu.
BHU kimin?
Adana'da meşhur Hasan Usta'yı bilmeyen yoktur. Adana'ya gitmeyenler dahi ününü muhakkak duymuştur. Daha 9 yaşında ustasının tablasında çırak olarak başladığı meslekte zamanla kendi tablasını alan Hasan Oral, çok büyük bir aşkla bağladığı işinde adını Adana'nın her yerine taşımayı başarmış.
Hasan Usta nereli?
İnsanların hafızasındaki 'kebapçı' algısını değiştiren Hasan Usta Kebap'ın sahibi İzzettin Oral; müşterilerine pizza, lahmacun ve vejeteryan yemekler de sunarak herkesin mekandan keyifle ayrılmasına olanak sağlıyor.
Adana Hasan Usta Kim?
aslen ağrılı olan mehmet ali sarı çalışma hayatına başlayıp garson olarak başlamıştı. önce özsar restoran sonra alaçatı muhallebicisini kurmuştu.
Bolu merkezde Nerede ne yenir?
Türkiye'nin en değerli markaları arasında yer alan Saray Muhallebicisi'nin hikayesi, işte bu heyecanla, hedefi 'Beyoğlu'nda zarif hanımefendi ve beyefendilere tatlıların en güzelini yedirmek' olan Hüseyin Topbaş'ın 1935'te Kasımpaşa'da açtığı muhallebici ile başladı.
Alaçatı Muhallebicisi sahibi kimdir?
Ege insanının sıcaklığından aldığımız ilham ve Alaçatı kültürünün sunduğu huzur ve samimiyeti genel mimariye yansıtmaya çalıştık. Bugün, Türkiye genelinde, ilk günkü heyecan ve kararlılıkla, Egeli kimliğimizin verdiği samimiyetle, 74 şube 1000'den fazla güler yüzlü çalışanımızla hizmet vermeye devam ediyoruz.
Saray Muhallebicisi sahibi kimdir?
Türkiye'nin önemli markalarından olan Alaçatı Muhallebecisi Düzce'de açıldı. Alaçatı Muhallebicisi 2012'de beri Ege'nin doğallığını ve lezzetlerini, Anadolu'nun tamamına, insanların doğaya ve doğala olan özlemlerini giderebilmek için taşıyor ve bu heyecanla yeni şube yatırımları yapıyor.
Alaçatı Muhallebicisi kaç tane şubesi var?
Sütiş'in kökeni, Mevlüt Kocadağ'ın 1953 yılında aile şirketinden ayrılarak Nişantaşı'nda bir dükkân açmasına dayanır. Daha sonra, 1982 yılında Taksim, 1986 yılında Emirgan şubesi açılmıştır. Şirket hala Kocadağ Ailesi tarafından yönetilmektedir.
Alaçatı Muhallebicisi ilk nerede açıldı?
Bugün tadını İstanbul'dan alan 100'ün üzerinde özel lezzetler ve 21 şubesi, 1400 çalışanı ile daha da büyüyen hikaye, bir klasiğe dönüşmüş durumda.
Sütiş in sahibi kim?
Denediklerimiz arasında, gerçek Türk lezzeti olarak; Aşure, Keşkül, Kazandibi, Tavukgöğsü, Kaymaklı Ekmek Kadayıfı, Sakızlı-Vişneli Muhallebi, Fırın Sütlaç, Kaymaklı Ayva Tatlısı, Profiterol, Baklava ve meşhur Saray Muhallebisi vardı. Ekmek Kadayıfı -olması gerektiği gibi bol şerbetli ve ağdalı- kıvamında.